хладилни витрини цени

Таксата за ползване на място се заплаща в касата на район „Младост”, гише № 5 и № 6 или по банков път по сметка на СО-район „Младост” в „Общинска банка” АД – клон „Младост”: iban bg73 somb 9130 3117 6095 01, bic sombbgsf.

Рафтове и стелажни конструкци. Ние сме млада, динамична фирма, която от няколко години се реализира много успешно на българския пазар за производство на стелажи и рафтове.

Оборудването, което предлагаме е обезпечено с оригинални резервни части, които осигуряват неговата надеждност и дълъг живот.

онлайн аларма за събуждане Универсални кодове за функциите на gsm апаратите, независимо от марката спинери Присъедини се и получавай информация за ВСИЧКИ НАМАЛЕНИЯ от ВСИЧКИ сайтове за групово пазаруване в един единствен e-mail. органайзери за кухня преси за коса Най-новите преси, маши и сешоари Bellissima и мъжка серия от Imetec. Поръчайте сега преса за коса, сешоар, тример, електрическа самобръсначка,

Основна Дейност. МАГНУМ 7 предлага пълен инженеринг за оборудване на търговски и производствени обекти за хранителни стоки.

проходилка Направете правилния избор за проходилка за възрастни. Изборът на правилната проходилка за възрастни е особено важен за предоставяне на максимален комфорт при придвижването на възрастни и. Направете правилния избор за проходилка за възрастни. Разполагаме с модели и от двете основни категории – класически проходилки и ролатори. Рехабилитация след поставяне на изкуствена тазо-бедрена става . По-долу

Ψυγεία Τυριών   Αλλαντικών - Refrigeration Serve Over DisplayБлагодарим Ви, че отделихте време и посетихте нашия сайт надяваме се да сме Ви максимално полезни.

Уважаеми клиенти, цените на technomarket.bg се обновяват на всеки един час. Възможно е несъответствие с цените в магазините.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *